.NET developer (36 - 40 uur)

Omschrijving

Als full-stack .NET developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties met behulp van moderne Microsoft technieken. Je werkt samen met een team van gedreven collega’s van verschillende disciplines. Daarbij vind je het leuk om je kennis en expertise aan hen over te dragen. 

Je gevarieerde takenpakket zal onder andere de volgende werkzaamheden omvatten: Je ontwerpt, implementeert, controleert nieuwe functionaliteiten in de bestaande producten/portals. Op basis van requirements vanuit de klanten, zoek je naar bestaande oplossingen of ga je met behulp van .NET zelf oplossingen ontwikkelen. Je werk bestaat uit een mix van kleine en grote projecten waarvoor je in projectgroepen werkt én ad hoc changes die je individueel oppakt.

Vereisten

 

 • Je hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van : ASP.NET MVC, AngularJS, Javascript, GIT en SQL server;
 • Je hebt ervaring met het (technisch) ontwerpen, bouwen, testen en beheren van applicaties vanuit requirements;
 • Je hebt een creatieve en oplossingsgerichte manier van werken, waarbij je je goed kunt inleven in de situatie en wensen van zowel je interne opdrachtgever als de uiteindelijke eindgebruiker;
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om te werken in teamverband;
 • Je bent professioneel, gedreven en hebt een resultaatgerichte instelling;
 • Je bent bekend met de SOLID design principes;

 

Waarom S5 MERKwaardige Specialisten?

Bij S5 MERKwaardige Specialisten werken wij aan uitdagende projecten met een leuk en deskundig team collega's.

Denkend vanuit de klant bouwen we met de nieuwste technieken innovatieve online oplossingen: websites, portals, dashboards en andere webapplicaties. Oplossingen die antwoord bieden op de klantvraag én toekomstbestendig zijn. We zien graag dat een klant tevreden is, maar dat ook blijft. Daarom maken wij geen standaard oplossingen; het is altijd maatwerk, gemaakt door onze Specialisten! Naast het ontwerpen en maken van nieuwe webapplicaties, analyseren en optimaliseren wij bestaande applicaties. Als er ruimte voor verbetering is, dan denken wij met de klant mee op het gebied van strategie en online marketing. Dat maakt ons nét even anders dan anderen.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

Heb jij voldoende skills om de rol van full-stack .NET developer te vervullen dan ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties met behulp van moderne Microsoft technieken. Je werkt samen met een team van gedreven collega’s van verschillende disciplines. Daarbij vind je het leuk om je kennis en expertise aan hen over te dragen.

Je gevarieerde takenpakket zal onder andere de volgende werkzaamheden omvatten: Je ontwerpt, implementeert, controleert nieuwe functionaliteiten in de bestaande producten/portals. Op basis van requirements vanuit de klanten, zoek je naar bestaande oplossingen of ga je met behulp van .NET zelf oplossingen ontwikkelen. Je werk bestaat uit een mix van kleine en grote projecten waarvoor je in projectgroepen werkt én ad hoc changes die je individueel oppakt.

 

Dit bieden wij:

 • Een fulltime, inhoudelijke uitdaging in complexe IT-omgevingen bij mooie opdrachtgevers;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Veel mogelijkheden voor (vak)inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door een opleidingsbudget;
 • De vrijdagmiddag lunch en als afsluiting van de week een gezellig vrijdagmiddag borrel met het team;
 • Eenn fijn team met specialisten die goed op elkaar ingespeeld zijn, tevens bieden wij een plezierige en informele werksfeer, met veel ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling;
 • S5 biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een werkplek in een gezellig pand in Alkmaar, uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer;

Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 088-0122900 voor een kennismaking.

Wil je direct solliciteren? Stuur je cv en motivatiebrief.
Wij geven je altijd binnen 1 werkdag een reactie.

 
 

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Recruiter? Hartelijk dank voor je interesse, wij werven al onze kandidaten direct. Wij waarderen het niet als je het toch probeert ;-) 

Alle profielen/Cv’s die ons worden toegezonden zullen wij behandelen als rechtstreekse sollicitaties.